Stuur ons een WhatsApp

Financieringen

Je droomauto gevonden, maar ligt deze nog net buiten je budget? Of wil je liever wat spaargeld achter de hand houden? Je kunt je aankoop financieren. Via onze financieringspartner Bekaro BV is dit mogelijk.

Als het gaat om financieringen heeft Sturm Dealer Occasions een samenwerking met Bekaro BV, een zeer ervaren en gespecialiseerde intermediair voor autofinancieringen.

Omdat Bekaro BV samenwerkt met meerdere gerenommeerde financieringsmaatschappijen, zijn zij in staat om vrijwel alle in de markt bestaande producten (particulier en zakelijk) aan te bieden tegen een zeer scherpe rente.

Mogelijke productvormen zijn o.a.:

  • Doorlopend krediet
  • Persoonlijke lening
  • Huurkoop
  • Financial lease
  • Operational lease

Bereken uw maandbedrag

U kunt uw financiering altijd vrijblijvend en snel uitrekenen door de calculator in te vullen op de detailpagina van uw gewenste auto. De calculator rekent uw maandbedrag* direct uit en is volledig op maat. Liever een korter termijn of wilt u een bedrag aanbetalen? Geen probleem! De calculator houd hier allemaal rekening mee en geeft een real-time indicatie op maat.

De calculator is volledig vrijblijvend en dient als indicatie.

Bekijk aanbod

Disclaimer

*De getoonde looptijden, slottermijnen en maandbedragen zijn onder voorbehoud van financiële goedkeuring. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de berekeningen op deze website of applicaties van derden die worden getoond op deze website. De getoonde looptijden dienen uitsluitend ter indicatie.
Hoewel de informatie op deze internetsite uiterst zorgvuldig is samengesteld, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze internetsite te allen tijde voorbehouden. De afbeeldingen en specificaties op deze internetsite zijn met uiterste zorg samengesteld en kunnen derhalve in detail afwijken. Aan de inhoud van deze internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Omdat de kleurweergave via een computermonitor of telefoonscherm beperkingen kan hebben, verwijzen wij u voor een natuurgetrouwe kleurweergave contact op te nemen met een Sturm Dealer Occasions vestiging.
Wij stellen het op prijs dat u geïnteresseerd bent in de auto’s van Sturm Dealer Occasions. Neem bij twijfel over de juistheid van deze advertentie altijd contact op met de verkoop afdeling van Sturm Dealer Occasions. Aan de in de advertenties getoonde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
6 maanden BOVAG garantie geldt uitsluitend voor occasions met een verkoopprijs boven €4.500,-