Stuur ons een WhatsApp

Schadeherstel

Schade aan uw auto komt nooit uit. Autoschade Sturm in Middelburg lost het allemaal voor u op. Wij nemen al uw zorgen uit handen en voordat u het weet is uw auto weer als nieuw. Ook voor ruitschades bent u bij Autoschade Sturm aan het juiste adres.

Alternatief schadeherstel

Kleine autoschade? Een krasje verwijderen, stoeprandschade herstellen, steenslag repareren of deukjes weghalen zonder spuiten, wij herstellen kleine schade aan uw auto in een handomdraai. En bovendien tegen een verrassend lage prijs. Ook ideaal als u uw auto verkoopklaar wilt maken.

Autoschade Sturm omvat moderne technieken om kleine autoschades snel te repareren. Van krasjes en deukjes tot schade aan het interieur. Efficiënt, duurzaam, snel en voordelig.

Ruitschade herstellen

Glas is kwetsbaar waardoor ruitschade veel voorkomt bij auto’s. Autoschade Sturm heeft de juiste technische kennis om glasherstel uit te voeren.

Wilt u zo snel mogelijk van de schade aan uw autoruit afkomen? Maak meteen online een afspraak. Vul uw gegevens in, dan nemen wij spoedig contact met u op. Wij raden altijd aan om duidelijke foto’s van de ruitschade mee te sturen. Zo kunnen wij direct een inschatting van het schadeherstel doen en uw afspraak voor het vervangen van de ruit goed inplannen.

Hagel en stormschade

Hagelbuien zorgen in extreme gevallen voor deuken in het plaatwerk van de auto. Gelukkig kunnen wij de schade die veroorzaakt is door een hagelbui vaak volledig herstellen door middel van uitdeuken zonder spuiten. Ook kan er tijdens een storm schade ontstaan. Rukwinden zorgen dat er grote takken of zelfs hele bomen op wegen, paden en parkeerplaatsen terecht komen. De kans is hierbij aanwezig dat uw voertuig geraakt wordt. Erg vervelend. Autoschade Sturm in Middelburg lost het allemaal voor u op. Wij nemen al uw zorgen uit handen en voordat u het weet is uw auto weer als nieuw.