Vers van de pers

Bekijk het laatste nieuws

 • Onze dienstverlening tijdens het coronavirus (COVID-19)

  Een bijzondere tijd vergt bijzondere maatregelen, daarom realiseren wij ons hoe belangrijk het is om gepaste maatregelen te nemen in onze handelingswijze.

  Lees verder
 • Peugeot 308 GTi: Krachtig en Opwindend

  Een sterke persoonlijkheid met een gedurfd design, dit is de 308 GTi. Deze Peugeot is een temperamentvolle en dynamische auto die alles in zich heeft om u in vervoering te brengen. 

  Lees verder
 • BMW 440i xDrive Gran Coupé: Chique, elegant en bloedsnel

  Een unieke BMW. Deze 4-serie Gran Coupé met 6-cilinders is vierwiel aangedreven, origineel Nederlands geleverd en afkomstig van de eerste eigenaar.

  Lees verder
 • Audi RS7 Sportback: Ongetemde schoonheid

  Wild en ongetemd, onverstoorbaar en fraai! Voor de Audi RS 7 Sportback is de keuze niet moeilijk: beide woordenduo’s zijn waar. Elegante lijnen omhullen de oerkrachten van de 4.0 V8 TFSI-motor die goed is voor 560pk. Een auto zonder compromis.

  Lees verder
 • Mercedes-Benz SLK: Een juweeltje zoals deze zie je niet vaak meer

  Deze Mercedes-Benz SLK 200 automaat uit 2004 is jawel.... nét de 65.000km gepasseerd. Tevens is deze auto origineel Nederlands geleverd, dat maakt deze SLK absoluut uniek in zijn soort.

  Lees verder
 • LEXUS GS300h: ALLESBEHALVE STANDAARD

  Zijn uitdagende design rekent af met bestaande opvattingen over luxe sedans. Een allesbehalve standaard auto met alle extra's en een lage kilometerstand precies zoals je hem hebben wil. Nu bij ons in de showroom.

  Lees verder
 • MINI Cluban JCW: Een nieuwe geweldenaar in onze voorraad

  Full options, exclusief en origineel Nederlands. Deze MINI Clubman JCW heeft het allemaal, en het beste nieuws... Hij is nu beschikbaar!

  Lees verder
 • Auto wassen zonder krassen? Hier zijn 5 tips

  De beste manier om je auto te wassen is om het zelf te doen. Natuurlijk bespaar je veel tijd om je auto snel door de wasstraat te halen, maar zo krijg je natuurlijk meer krassen. Daarom hebben wij 5 tips op een rijtje gezet om jouw auto zo krasvrij mogelijk te houden.

  Lees verder
 • Audi A4 QUATTRO: Een fotoshoot met een kopstuk

  Ook ontging onze Audi A4 2.0 TFSI QUATTRO niet aan de aandacht van AutoZeeland wat resulteerde in deze fantastische foto's. De bijzondere kleur, genaamd scubablauw, komt perfect tot zijn recht tegen de contrasterende achtergrond.

  Lees verder
 • WIJ ZIJN DE STAD op bezoek bij SDO!

  Het genoegen was aan onze zijde om Edwin van WIJ ZIJN DE STAD te ontvangen in onze showroom. Het was de eerste keer dat een dergelijk autobedrijf voor de camera van Edwin verscheen en gaven hem dan ook graag een rondleiding in onze moderne vestiging. Bekijk de video!

  Lees verder
 • BMW 430i Coupé: AutoZeeland maakt impressie van deze supersportieveling

  Onlangs was AutoZeeland op bezoek en maakt een aantal prachtige platen van onze BMW 430i Coupé in de prachtige INDIVIDUAL kleur Tansanitblau. 

  Lees verder
 • 6 maanden BOVAG garantie

  Als u een tweedehands auto koopt, wilt u zekerheid. Zeker weten dat u geen kat in de zak koopt en dat u niet te veel betaalt. Sturm Dealer Occasions geeft u zekerheid op het gebied van service en garantie. Al onze auto’s worden standaard geleverd met 6 maanden BOVAG Garantie.

  Lees verder
 • Van harte welkom op onze nieuwe website!

  In de afgelopen maanden is er hard gewerkt aan een nieuwe website. Naast het toepassen van moderne technieken en een eigentijds design, is ook de online showroom verbeterd.

  Lees verder
 • Een specifieke autowens? Laat het ons weten!

  Het kan zijn dat onze voorraad niet geheel aansluit op uw autowensen. In dat geval kunnen wij middels een zoekopdracht aan uw autowens voldoen.

  Lees verder
 • Een bijzondere auto met een bijzonder kleurtje

  Stijlvol, snel, elegant en uniek. Deze BMW 430i in de kleur tansanitblau heeft het allemaal. Rechtstreeks afkomstig van de eerste eigenaar en dik in de opties. Nu in de showroom!

  Lees verder