Stuur ons een WhatsApp

BMW 440i xDrive Gran Coupé: Chique, elegant en bloedsnel

Chique, elegant en bloedsnel. Drie woorden kunnen niet beter samenvatten waar het bij deze BMW 440i om allemaal draait. De bijzondere Jatoba metallic exterieurkleur geeft deze 4-serie de juiste aandacht. Versterkt door de Leder Dakota Venetobeige/Akzent Oyster interieur samenstelling die wordt aangevuld met een Individual hemelbekleding in Anthrazit.

En zoals je bij een BMW van dit kaliber mag verwachten zijn er aardig wat opties mee besteld door de eerste, zorgvuldige eigenaar met als hoogtepunten het Head-Up Display, M-Sportstuurwiel verwarmd, Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met geheugen, Achteruitrijcamera, Connected services, Keyless entry en Alarmsysteem met hellingshoekdetectie.

BMW staat sinds jaar en dag voor bijzondere toewijding aan detail en ware exclusiviteit. Voor uitrustingsmogelijkheden die worden gekenmerkt door ambachtelijke perfectie en die met hun uniciteit het persoonlijk karakter onderstrepen met de fijnste materialen en fascinerende kleurcomposities. Zo wordt de persoonlijkheid van deze Gran Coupé in een enkele blik zichtbaar. 

En dan de aandrijflijn... Met recht uniek te noemen.  De automatische versnellingsbak flitst soepel door de verzetten en de zescilinder voelt prettig, de acceleratie naar 100 kilometer verloopt in 5,0 seconden. Snel, flitsend snel eigenlijk. De motor is een drieliter zes-in-lijn met turbo’s met als resultaat 326 pk bij 5500 tpm, 450 Nm vanaf 1380 tpm die in alle omstandigheden benut kunnen worden door zijn vlotte xDrive systeem.

Helaas... Deze auto is verkocht! Maar niet getreurd, middels een zoekopdracht kunnen wij alsnog aan uw specifieke autowens voldoen.

Plaats zoekopdracht

GALERIJ