Stuur ons een WhatsApp

BMW 520i M-Sport: Een meester in zijn klasse

Deze BMW 5 Serie brengt de buitengewone functionaliteit en het comfort op lange ritten van een BMW samen met het iconische uiterlijk en de dynamiek van de BMW 5 Serie. Het exterieur ziet er zelfverzekerder en moderner uit dan ooit, dankzij de bijzonder grote wielbasis, heldere oppervlakken en m-sport trim.

Een elegant en uiterst veelzijdig interieur biedt vooral dankzij de fantastische lederen sportzetels een zee aan rust. In combinatie met indrukwekkende rijdynamiek zet deze BMW 5 Serie nieuwe maatstaven op gebied van sportiviteit en tegelijkertijd comfort. Dat wil je hebben in een auto zoals deze.

Origineel Nederlands geleverd in 2019 aan eerste en enige eigenaar die met deze BMW iets meer dan 22dkm gereden heeft. Voorzien van veel extra's. Hier enkele highlights:

Parking Pack, Safety Pack, Display Key, Sportstuurwiel met schakeling, Stuurwielrand verwarmd, Dodehoek detectie, Elektrisch verstelbare geheugenstoelen, Elektrisch verstelbare stuurkolom en Adaptive LED koplampen.

Helaas... Deze auto is verkocht! Maar niet getreurd, middels een zoekopdracht kunnen wij alsnog aan uw specifieke autowens voldoen.

Plaats zoekopdracht

FOTOGALERIJ: