Stuur ons een WhatsApp

Een bijzondere auto met een bijzonder kleurtje

Stijlvol, snel, elegant en uniek. Deze BMW 430i heeft het allemaal. Smaakvol samengesteld door de INDIVIDUAL kleur Tansanitblau te combineren met de lederen Oyster/Akzent interieur samenstelling.

Een echte rijdersauto met een rijkse lijst aan opties, zoals je een unieke BMW coupé hebben wil. Voorzien van de prachtige 19" M lichtmetalen velgen, dubbelspaak 442 M in de kleur Bicolor Orbitgrau, Adaptieve M sportophanging, Elektrisch schuifdak, Verwarmde voorzetels, Adaptive LED Headlights, High Beam Assist, DAB Tuner enzovoort...

Afkomstig van de eerste particuliere eigenaar die deze BMW heeft samengesteld bij BMW-dealer JUMA in Mechelen(BE). Volledig dealeronderhouden en door ons gelocaliseerd bij de hoogaangeschreven belgische BMW-dealer.

Over BMW INDIVIDUAL

BMW Individual staat sinds jaar en dag voor bijzondere toewijding aan detail en ware exclusiviteit. Voor uitrustingsmogelijkheden die worden gekenmerkt door ambachtelijke perfectie en die met hun uniciteit het persoonlijk karakter onderstrepen. De BMW Individual Collection inspireert met de fijnste materialen en fascinerende kleurcomposities – en maakt zo de weg vrij voor al uw designwensen en een bijzonder individuele uitvoering

VERKOCHT

Helaas... Deze auto is verkocht! Maar niet getreurd, middels een zoekopdracht kunnen wij alsnog aan uw specifieke autowens voldoen.

Plaats zoekopdracht