Stuur ons een WhatsApp

Ford Kuga ST-LINE: Een bewonderenswaardig kleurtje!

Als je vanaf nieuw een kleur zou mogen kiezen voor de Ford KUGA zou de kleur COPPER PULSE misschien wel als laatste in je opkomen... Maar dan is er toch iemand die het lef heeft gehad en daar rijkelijk voor terugbetaald is, want kijk nou zelf... Wat een plaatje! 

Sommige kleuren combinaties moet je in het echt zien om ze op waarde te kunnen schatten. De kleur COPPER PULSE van Ford is zo'n kleur. 

Zijn grootste geheim...

Zijn grootste geheim schuilt hem in het trekgewicht. Doordat deze KUGA ST-Line is voorzien van de 150pk sterke 1.5 EcoBoost benzinemotor mag deze auto maar liefst 2000kg trekken! En bespaar u de kosten van het monteren van een trekhaak. Deze KUGA is namelijk voorzien van een wegklapbare trekhaak.

Deze is simpel te bedienen door de knop in te drukken in het kofferruim en voila, de trekhaak komt tevoorschijn. Handig en mooi afgewerkt. Als je de trekhaak dus niet nodig hebt kan je er voor kiezen om deze weer weg te klappen en zo de mooie bumperpartij met dubbele uitlaat helemaal 'trekhaakvrij' tentoon te stellen.

Kom binnen

Hoe imposant de buitenkant ook is, het label ST-Line gaat verder dan alleen het exterieur. Aan de binnenkant van deze Ford vinden we dan ook sportzetels die heerlijk comfortabel zitten en zijn afgewerkt met een lederen buitenkant en alcantara in het midden. Om zijn sportieve aspiraties te benadrukken zijn er rondom het interieur rode stiksels te vinden die weer prachtig samengaan met de kleur van deze auto.

VERKOCHT

Helaas... Deze auto is verkocht! Maar niet getreurd, middels een zoekopdracht kunnen wij alsnog aan uw specifieke autowens voldoen.

Plaats zoekopdracht

Foto's: AutoZeeland ©