Stuur ons een WhatsApp

Infiniti Q30 Sport: Krachtige Elegantie

Zoveel te zien.

Infiniti is in diverse opzichten een bijzonder automerk en dat gaat vooral ook op voor de Q30. Dit is typisch een geschikte auto voor mensen die zich niet schikken naar de meningen van anderen, maar hun eigen weg gaan en hun eigen keuzes maken en waarde hecten aan luxe, comfort en een zekere uitstraling. Een auto voor fijnproevers, die zich durven te onderscheiden door nou eens niet voor één van de voor de hand liggende merken te kiezen.

De proefrit.

Achter het stuur van de Q30 is er een herkenning van typische Infiniti details en vormgeving. Op weg groeit vanzelf de waardering voor deze Infiniti. De Q30 is een goed gebouwde en opvallend fraai afgewerkte auto, die staat voor een heel eigen stijl. De basismaten zijn groot genoeg voor vier volwassenen en er is een bagageruimte van liefst 430 liter. Dat is niet gering! 

De voorstoelen zitten erg prettig. Dat is een belangrijke component is het algehele rijcomfort, dat zich op hoog niveau beweegt. De zeer verfijnde afstemming van het onderstel speelt daarbij ook een grote rol. De Q30 verwerkt oneffenheden prima en is vooral niet onnodig stug. Daarbij stuurt de Q30 rustig, nauwkeurig en het algehele geluidsniveau blijft mooi laag.

VERKOCHT

Helaas... Deze auto is verkocht! Maar niet getreurd, middels een zoekopdracht kunnen wij alsnog aan uw specifieke autowens voldoen.

Plaats zoekopdracht

Foto's: © AutoZeeland