Stuur ons een WhatsApp

Infiniti Q50 2.0t Performance: Doorbreek de traditie

Performance

'Met de keuze voor een INFINITI heeft u de traditie doorbroken. U kiest een nieuwe manier om u te uiten'. Zeker met een Q50 zoals deze, in de kleur Malbec Black. Een bijzonder elegante verschijning met het gewilde performance pack. Krachtige elegantie is de basis van het INFINITI-design. De Q50 is stoer en opvallend maar ook zeer verfijnd. Met de herkenbare INFINITI-look van de Q50 weten mensen altijd dat u eraan komt. Van de dubbel gegolfde motorkap tot de halve maan vorm van de ramen achter, deze premium sportsedan trekt altijd de aandacht en daar doet zijn uitrusting zeker niet voor onder.

Krachtig in opties

Optioneel zijn de 19'' Sport velgen vanaf nieuw gemonteerd en is het interieur voorzien van veel luxe zoals premium lederen bekleding, elektrisch verstelbare voorstoelen met geheugen, stoelverwarming, LED koplampen, keyless entry, elektrisch verstelbare stuurkolom en premium BOSE audio. Net als de buitenkant neemt het interieur de krachtige elegantie over. Dit is direct te herkennen aan het infiniti handgestikte logo met opschrift op de voorstoelen en de dubbele schermen voor het infotainment. Wist u dat de schakelflippers zijn overgenomen van de befaamde Nissan GT-R?

VERKOCHT

Helaas... Deze auto is verkocht! Maar niet getreurd, middels een zoekopdracht kunnen wij alsnog aan uw specifieke autowens voldoen.

Plaats zoekopdracht

Foto's: © AutoZeeland