Stuur ons een WhatsApp

LEXUS GS300h: ALLESBEHALVE STANDAARD

Zijn uitdagende design rekent af met bestaande opvattingen over luxe sedans. Een allesbehalve standaard auto met alle extra's en een lage kilometerstand precies zoals je hem hebben wil. Het exemplaar door ons gepresenteerd is voorzien van het gewilde Safety Pack waar het Adaptive Cruise Control systeem onderdeel van uit maakt. Het design word extra geaccentueerd door zijn koetswerk in de kleur SONIC TITANIUM en de gewilde 18'' DESIGN velgen.

De Lexus GS300h is een verschijning die u niet vaak tegenkomt. Ook niet op de occasionmarkt. Werp een blik op de auto en u weet dat u met iets speciaals te maken heeft, daarnaast is zijn afkomst uniek. Dit betreft een origineel Nederlands geleverd exemplaar rechtstreeks afkomstig van de eerste eigenaar.

Helaas... Deze auto is verkocht! Maar niet getreurd, middels een zoekopdracht kunnen wij alsnog aan uw specifieke autowens voldoen.

Plaats zoekopdracht

Foto's zeggen natuurlijk meer dan duizend woorden. Wij nodigen u daarom uit om de uitgebreide fotorapportage te bekijken: