Stuur ons een WhatsApp

Mercedes-Benz E 300: Onovertroffen comfortabel

Elegantie in topvorm

De Mercedes-Benz e-klasse staat sinds jaar en dag aan de top van het E-segment. Deze Mercedes-Benz e-klasse schittert in het onthaasten met zijn comfortabele karakter en fijne rij-eigenschappen. De dynamiek straalt er vanaf. De langgerekte motorkap, elegant vormgegeven koplampen en iconische velgen zorgen ervoor dat deze e-klasse uitstraalt waar 'ie voor staat: Comfort

In 2013 werd de facelift doorgevoerd van de W212 , waarbij de losse koplampen werden samengevoegd tot één unit en scoorde deze facelift variant bij een groot Brits consumentenonderzoek de titel van betrouwbaarste auto. 

Unieke kwaliteiten

Zoals het een echte Mercedes betaamt is deze E-Klasse volgehangen met nieuwe gadgets, sommige standaad en andere optioneel. Deze e-klasse is voorzien van het Exclusief pakket wat terugkomt in de premium lederen bekleding met two-tone afwerking. Het chique karakter wordt aangevuld door de houtafwerkinglijsten die in het gehele interieur te bewonderen is.  

VERKOCHT

Helaas... Deze auto is verkocht! Maar niet getreurd, middels een zoekopdracht kunnen wij alsnog aan uw specifieke autowens voldoen.

Plaats zoekopdracht