Stuur ons een WhatsApp

Mercedes-Benz GLC 220d Coupé: Een persoonlijkheid die opvalt

EEN STATEMENT.

Er zijn persoonlijkheden die direct opvallen. Vanwege hun verschijning, hun zelfverzekerdheid of karakter, zoals de GLC coupé van Mercedes-Benz die als geen ander de beste eigenschappen van een SUV en Coupé in zich weet te verenigen. Op geheel eigen wijze.

Dankzij de als optie geleverde AMG Line en 18'' AMG Line velgen vieren individuele sportiviteit en elegantie hoogtij. Omdat tegenwoordig alles om communicatie draait. Hierbij helpt de 'Diamond Mesh' grille om een duidelijk statement te maken. De ranke coupe lijnen worden perfect geaccentueerd door de Diamond White Pearl koetswerk kleur. 

NEEM PLAATS.

In het interieur wordt u verwelkomt door een sportieve, stijlvolle ambiance. Heldere displays, vloeidende vormen en prachtig afgewerkte lederen bekleding zorgen er voor dat u in alle luxe kunt genieten terwijl het optionele BURMESTER surround sound voor audiogenot uit het hoogste segment zorgt.

Begeef u op weg naar autonoom rijden met ultramoderne systemen die u, afgestemd op de rijsituatie, assisteren bij het aanpassen van de snelheid, de besturing, wisselen van rijbaan, en zelfs wanneer mogelijk botsingsgevaar dreigt. Hierdoor neemt het risico op ongevallen af en worden uw inzittenden en de overige verkeersdeelnemers effectief beschermd. Zo bereikt u veilig en ontspannen uw bestemming

Optimale parkeerservice aan boord. Met de actieve parkeerassistent met 360°-camera wordt zowel het zoeken naar een parkeerplaats als het in- en uitparkeren aanzienlijk eenvoudiger. U kunt daarbij kiezen of u soepel parkeert dankzij het zicht rondom of de auto zelf laat parkeren.

UNIEKE KWALITEITEN.

Het gaat nog verder. Voorbij het statement wat het exterieur van deze GLC Coupé achterlaat en de oase van luxe aan de binnenkant is dit exemplaar voorzien van een aantal kwaliteiten die niet veel andere GLC's bezitten. Niet alleen omdat dit een Premium Plus uitvoering betreft maar ook omdat de optielijst behoorlijk is aangevinkt. 

De 220d, 4MATIC aanduiding op de achterkant verklapt de kracht die zich verschuilt in de aandrijflijn. De 4MATIC staat voor vierwielaandrijving en de 220d staat voor een 170pk sterke dieselmotor die 400Nm koppel levert. Combineer dat met een elektrisch uitklapbare trekhaak en het trekgewicht komt daarmee op 2200kg(!). 

VERKOCHT

Helaas... Deze auto is verkocht! Maar niet getreurd, middels een zoekopdracht kunnen wij alsnog aan uw specifieke autowens voldoen.

Plaats zoekopdracht

Foto's: AutoZeeland ©