Stuur ons een WhatsApp

MINI Cooper JCW: De overtreffende trap!

De ultieme beproeving

Met zijn sportieve verschijning, karakteristieke lage grom en 231pk pure kracht is onze MINI John Cooper Works klaar om je hart sneller te laten kloppen. Deze eigenzinnige krachtpatser is de reïncarnatie van John Cooper's winnende racelegendes en belichamen de essentie van de MINI in de motorsport. Als het stoplicht verandert, ben je klaar om het beschikbare vermogen los te laten – en je innerlijke coureur. MINI John Cooper Works modellen stammen af van een lijn van racekampioenen, gecreëerd door de baanbrekende Formule 1 autobouwer, John Cooper. Hij herkende racepotentieel in een oogopslag. En hij zag het meteen in de destijds geïntroduceerde 'classic' Mini.

Duivelse details

Eén blik en je bent verkocht. Nog voor je het portier opent, voel je dat MINI John Cooper Works een klasse apart is. De aerodynamische voorbumper en sportieve achterspoiler geven al een hint over wat je te wachten staat. Stap in, en ontdek een weloverwogen mix van premium materialen en op het circuit gerichte details, ontworpen voor het exclusieve raceautogevoel.

VERKOCHT

Helaas... Deze auto is verkocht! Maar niet getreurd, middels een zoekopdracht kunnen wij alsnog aan uw specifieke autowens voldoen.

Plaats zoekopdracht