Stuur ons een WhatsApp

MINI Cooper S: Een meesterwerk geremasterd

ZOVEEL TE ZIEN.

Aan deze MINI is zoveel te zien, dat je niet uitgekeken raakt. Iconischer dan ooit met cirkelvormige dagrijverlichting, achterlichten in Union Jack design en een fris, strak logo die een echte knipoog zijn naar het verleden van MINI.

'Union Jack'

Net zoals een MINI overstijgt de Union Jack de tijd. Dat heb je met een lange en rijke historie. Deze opvallende LED-achterlichten vormen een tweedelige LED Union Jack, omlijst door een chroomrand.

'Meer dan een logo'

Het gevleugelde MINI logo staat symbool voor een rijke historie. Het nieuwe logo is iets compacter, voor een hedendaagse uitstraling. Bovendien zie je nu de lakkleur door de vleugels heen, voor een prettig contrast.

BONNET STRIPES.

Om zijn sportieve aspiraties te benadrukken heeft zijn vorige en tevens enige eigenaar gekozen voor de flamboyante kleur Chili Red met het optionele zwarte dak en zwarte spiegels. Maar we zijn nog niet klaar... Kijk eens naar de BONNET STRIPES! Welke MINI kan nou zonder een set strepen op de motorkap? Geen zorgen. Deze heeft ze!

De overall look wordt gecomplementeerd met 17'' LM Propeller Spoke Two-Tone velgen. Deze hebben een donkere inleg wat erg goed samengaat met de al eerder genoemde optionele zwarte accenten.

SNELLE FEITEN.

Dit betreft een origineel Nederlandse auto afkomstig van de eerste eigenaar. Deze MINI is nieuw geleverd in 2018 en heeft voordat hij in onze showroom arriveerde slechts 30.500km gereden. 

De MINI Cooper S heeft een 192pk sterke 2.0 benzinemotor die gekoppeld is aan een handgeschakelde 6-versnellingsbak en een sprint naar de 100km/u doet in 6.8 seconden én pas stopt met accelereren bij 235km/u. Niet mis!

NU BESCHIKBAAR.

Bent u ook warmgelopen voor deze Chili Red MINI Cooper S? Klik dan op de button hieronder en maak een proefrit!

Bekijk deze auto
    • 0km
    Nu voor
    € 0,-
    Bekijk deze auto

Foto's: AutoZeeland ©