Stuur ons een WhatsApp

Onze dienstverlening tijdens het coronavirus (COVID-19)

In deze onzekere tijden begrijpen we volledig dat je misschien aarzelt om onze vestiging te bezoeken. Wij kunnen je verzekeren dat Sturm Dealer Occasions alle mogelijke voorzorgsmaatregelen heeft genomen om jouw gezondheid en die van je dierbaren te beschermen. Graag lichten we toe welke stappen wij genomen hebben om onze dienstverlening te garanderen.

Wij volgen het RIVM

Onze hele organisatie volgt de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Dit houdt onder andere in dat we contactloos begroeten en zowel onderling als met onze klanten 1,5 meter afstand bewaren. In al onze vestigingen hebben we extra aandacht voor het naleven van de hygiëneprocedures. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het extra schoonmaken van de balies, de pinapparaten en de deurklinken.

We zien er uiteraard streng op toe dat medewerkers thuis blijven bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts. Op deze wijze blijven we in staat jou onze vertrouwde service te leveren.

Bereikbaarheid

Onze verkopers zijn online bereikbaar en willen je met plezier helpen bij vragen over één van onze auto's. Dit kan op bijvoorbeeld telefonisch, per mail of via de buttons die wij bij onze voorraad auto's hebben geplaatst. Zo kan alles online geregeld worden en wordt fysiek contact vermeden. Daarnaast is het bij Sturm Dealer Occasions mogelijk om na aankoop de auto direct mee te nemen. Al onze auto's zijn gecheckt op 28 cruciale punten en zijn rijklaar gemaakt. Tevens worden alle auto's professioneel gepolierd en gereinigd waardoor de auto's er in showroomstaat bij staan. Het is toch uw nieuwe auto ook al is ie niet nieuw.