Stuur ons een WhatsApp

Opel Grandland X: ONGEKEND AVONTUURLIJK EN PRAKTISCH

EXTERIEUR

Dynamische lijnen, een stoere offroad-uitstraling en elegante details. De Opel Grandland X heeft alles om uw hart te veroveren. En wie nog meer wil opvallen, heeft bij dit exemplaar geluk. Het toppunt van stijl zijn de optionele 19-inch lichtmetalen 5-dubbelspaaks Bi-Color velgen.  Het optionele zwarte dak van de Ultimate uitvoering en het optionele glazen paroramadak met elektrische zonwering maken deze Grandland X nog aantrekkelijker.

INTERIEUR

Hoe hobbelig de weg ook is, in de Grandland X zit u altijd comfortabel. Dankzij hoogwaardige materialen en talloze inrichtingsdetails die uw leven gemakkelijker maken. De ergonomische AGR-comforstoelen  helpen om rugklachten te voorkomen en zorgen dat u ook op lange ritten comfortabel zit.  De winterse kou heeft geen vat op de Grandland X, dankzij comfortabele verwarmingsfuncties zoals de voorstoelen en het stuurwiel. 

CONNECTIVITEIT

Verleg uw grenzen zonder te verdwalen. Met het geïntegreerde Navi 5.0 IntelliLink1 ligt de weg naar bestemmingen in heel Europa voor u open. Elke rit in deze Grandland X heeft zijn eigen soundtrack. Met het optionele Denon Premium Soundsysteem met 8 HiFi speakers en een krachtige Subwoofer geniet u maximaal. De veelzijdige IntelliLink infotainmentsystemen geven u de mogelijkheid om via Apple CarPlayTM functies en apps van uw smartphone te gebruiken.  

*VERKOCHT*

Helaas... Deze auto is verkocht! Maar niet getreurd, middels een zoekopdracht kunnen wij alsnog aan uw specifieke autowens voldoen.

Plaats zoekopdracht

Foto's : © AutoZeeland