Stuur ons een WhatsApp

VW UP! GTI: Krachtpatser en lichtgewicht ineen

KLEINE KRACHTPATSER

Klein, maar geen auto om over het hoofd te zien. Want je ziet het meteen. Deze UP! GTI doet zijn naam eer aan. Alle details kloppen: Van het sportieve design van de voorkant en de grille tot de felrode remklauwen, getinte ruiten achter en de Tornado Red kleur. Een echte GTI, samengepakt in 362.8cm.

Een echte krachtpatser en lichtgewicht ineen. De verchroomde uitlaat, de zwarte diffuser en achterspoiler hebben één ding te zeggen: hier komt de sportiefste UP! allertijden. En de krachtigste... Daarvoor zorgt de 1.0 TSI-motor met 115pk en een gewicht van maar 970kg(!).

Het GTI-opschrift aan de voorkant, achterkant en zijkant is een duidelijk statement en de rode randen zijn het bijbehorende uitroepteken! Exclusief voor de UP! GTI zijn de 17'' grote met zwart afgewerkte 'Brands Hatch' lichtmetalen velgen. En zoals u kunt verwachten zijn de velgen bij dit exemplaar helemaal schadevrij.

EXCLUSIEF SPORTIEF

Het GTI-gevoel vind je overal terug: in de sportstoelen met de iconische GTI-bekleding 'Clark', op het dashboard 'Pixels Red', de GTI-versnellingspook en in de rode decoratieve stikels op het multifunctionele GTI-stuurwiel. Met deze en alle andere dynamische details is de UP! GTI een lust voor het oog. 

Deze UP! GTI presteert niet alleen op straat maar ook aan de binnenkant. Het optionele BEATS soundsyteem is onwtikkeld met audio-deskundigen van BeatsAudio. De krachtige 8-kanaalsversterker beschikt over 300-watt. Kristalhelder geluid door de high-end speakers die perfect gepositioneerd zijn.

Er zit nog meer op...De 'Rear View' camera wordt automatisch geactiveerd als de achteruitrijversnelling wordt ingeschakeld. Het display in de auto geeft dan het gebied weer achter de auto en wordt ondersteund door sensoren.

*VERKOCHT*

Helaas... Deze auto is verkocht! Maar niet getreurd, middels een zoekopdracht kunnen wij alsnog aan uw specifieke autowens voldoen.

Plaats zoekopdracht

Foto's: AutoZeeland ©