Stuur ons een WhatsApp

WIJ ZIJN DE STAD op bezoek bij SDO!

Het genoegen was aan onze zijde om Edwin van WIJ ZIJN DE STAD te ontvangen in onze showroom. Het was de eerste keer dat een dergelijk autobedrijf voor de camera van Edwin verscheen en gaven hem dan ook graag een rondleiding door onze moderne vestiging. 

Een groter compliment van WIJ ZIJN DE STAD konden wij niet krijgen: ´Of we ons nu stonden te vergapen bij de duurdere BMW’s en Mercedessen, of bij de Renaults, Volkswagens en Kia’s van deze wereld: alle modellen zagen eruit alsof ze spiksplinternieuw waren. Het is wat de klant van nu wil en verwacht, en het is wat Sturm levert. ‘Sterk in elk merk’, is de slogan.´

In dit samenvattende filmpje een impressie van Sturm Dealer Occasions, met natuurlijk ook een boks met de goedlachse Arnold, die ook al járen in het vak zit. Dat is er zo een die auto’s verkoopt maar zelf met een grijns op de motor naar zijn werk komt. Mike zelf was wél met auto: een Nissan Leaf, in alle kleuren van de regenboog.

Hoé ze het voor elkaar krijgen om aan de verwachtingen te voldoen hebben we ook gezien. De vestiging in de Mortiere heeft geen werkplaats, maar wél een zeer professionele poetshoek, waar een medewerker de hele dag bezig is auto’s te wassen, te polijsten en meer van dat. Als hij er klaar mee is kunnen ze zó naar de fotostudio verderop, waar de auto’s worden gefotografeerd voor het voorraadsysteem van de Sturm Groep. Dat systeem wordt gebruikt op de websites, maar ook op de begane grond van de showroom. Je hoeft dus niet per se alle drie de verdiepingen af, om te zien wat Sturm in huis heeft.

BEKIJK HET HELE ARTIKEL: OP BEZOEK BIJ STURM DEALER OCCASIONS AAN DE MORTIEREBOULEVARD